понеделник, май 13, 2013

"Третият рафт, в ляво - голямата кутия..."

(албумче за спомени)

В първото чекмедже, вляво, до голямата спалня, се намира мъничко тефтерче... Или поне това си помислих, когато го видях за първи път. Малко, кафеникаво, събира се в ръката ми. Странно е, че го открих в царството на снимките. В чекмеджето със снимките от онова време. Големите албуми са преглеждани толкова пъти, а това какво ли е? Оказва се съвсем малък албум - с размери около 7/10 см. Снимките са мънички, с "къдрички", доста стари.
Прочитайки предизвикателството на шМи при Картичкофуриите, се сетих за тази прелест, която все се канех да направя в мой вариант. Оригинала, за съжаление, не мога да ви покажа - все още е в онова чекмедже, а то е далече от мен.
 Може би е малко около темата, но много ми се искаше този път да не пропускам това прекрасно предизвикателство :).
Вътрешните страници за сега са празни, ще се попълват малко по-малко :))).

4 коментара:

  1. Мдааа, старите снимки с "къдрички", запечатали моменти от миналото на любими наши хора... Все още и у нас, при мама и тате, се намират такива. Пожелавам и твоето тефтерче да запечата много моменти за бъдещето.

    ОтговорИзтриване
  2. Ех, че хубав спомен и чудесна идея за съживяването му. Може да е асоциирано участие "около темата", както казваш, но пък за това е прекрасно и оригинално. Много ми хареса началото, което си поставила и ни споделяш. С радост ще очаквам и другите странички, защото предчувствам, че всяка ще е мъничък шедьовър. Благодаря ти :)ххх

    ОтговорИзтриване
  3. Много е красиво и с невероятна и изчистена визия!

    ОтговорИзтриване
  4. Благодаря :). Имам вече идея какви снимки да има в него.

    ОтговорИзтриване