неделя, април 14, 2013

Да се веселим!

В последната минутка се включвам в предизвикателството на Кали с една весела картичка :).
Оцветяването не е нещо, което използвам в картичките си... досега само няколко пъти съм оцветявала картинки, но само с моливи. Това е една от първите ми оцветени картинки, от третия урок с Диляна и третия път, когато пробвах да оцветявам с маркери :). Има още много да уча и не е особено добро оцветяването, но тъй като маркери засега не планирам да купувам, ще отложа следващите уроци за по-натам :).
Комбинацията от толкова много елементи първоначално ми се стори прекалена, но се оказа, че наистина мога да използвам всичко това и картичката да изглежда почти семпла :).
Два от любимите ми листове дизайнерска хартия, цветенца, копчета, елементчета за бижута, които много ми харесва как си пасват с цветята, самозалепящи се прозрачни перлички, сребърни стикери... Освен тях и 2 вида пънчове и 2 вида шаблони.
Ще я включа и в CMC #18 Пънчове или шаблони.

Хъм, blogger ми прави някакви номера, но се надявам този път всичко да е наред с публикацията.

5 коментара:

  1. Ех каква радостна сладурана!Чудесна весела картичка! И на мен ми направи впечетление,че въпреки ,че си спазила броя на елементите на украсата, все пак картичката изглежда семпла и изчистена!
    Благодаря ти за пролетния скок в моето предизвикателство!
    Прегръдки!
    Кали

    ОтговорИзтриване
  2. Прекрасна картичка! Просто и на мен ми се прииска ей така да подскоча, не защото има конкретна причина, а защото тази девойка действа особено заразително! И цветовете имат пръст в тази работа, де! Благодаря ти, че се включи и в предизвикателството на Card Mania Challenges. Успех и ще те очакваме отново при нас.

    ОтговорИзтриване
  3. Много сладурска картичка.Въпреки че изглежда семпла както казваш те зарежда с много настроение и усмивки!Бравооооооо!

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Различна и много интересна картинка,създваща наистина весело настроение!!!Чудесно съчетание,поздрави!:))

      Изтриване
  4. Много настроение има в тази картичка! :)
    Чудесна е!

    ОтговорИзтриване