четвъртък, януари 31, 2013

Предай нататък 2013/ Pay it forward 2013

Миналата година не се включих, но тази реших по-отрано да започна. За да успея навреме :). 
За тези, които се включват за пръв път - правилата за участие са съвсем простички :). До края на 2013г. ще зарадвам с нещо ръчно изработено първите пет човека, които коментират този пост. Те пък, от своя страна, също трябва да публикуват такъв пост и до края на 2013 година да изпратят ръчно правен подарък на записалите се при тях :). Ако ви харесва инициативата - ще се радвам да се включите!



3 коментара:

  1. Хоппааааааааа аз май съм първа:)записвам се!Много ще се радвам ако получа още един прекрасен шедьовър от теб.Желая ти приятно майсторене и много много успехи!

    ОтговорИзтриване
  2. О, няма как да пропусна да се запиша при теб! (като гледам при колко хора съм се записала май и тази година ще правя дузина подаръчета, но пък е толкова забавно, как да устой човек!!!)

    Гуш
    Ем

    ОтговорИзтриване
  3. Ох, и на мен ми се иска да получа нещичко, направено от теб! :) Страхотни неща майсториш! :) Вече се включих в инициативата и ще се радвам, ако ме приемеш! <3 Толкова много се зарибих по инициативата, че нямам търпение да започне размяната тази година! :)))))
    Поздрави,
    JIJI.
    http://www.facebook.com/JIJI.Cards

    ОтговорИзтриване