понеделник, април 02, 2012

Фея в розово

Преди около 2 години по това време ми подариха страхотна чаша с прекрасна фея. Запазих кутията, защото на нея имаше същата фея. Тогава нямах идея какво ще я правя, но днес докато подготвях картичка за един специален ден ден се сетих за нея и... ето я моята фея в розово. Искаше ми се да има и лек намек към винтидж стила, дано съм успяла да го постигна :).

Ще я включа в "Подарете ми букет" на Kalysto при Картичкофуриите. Не е точно букет, но определено нейните феи бяха вдъхновението за тази картичка :).
А също и в Забавлятелство шесто "Добре дошли в Биго "Мър-Мяу" (дантела, перли/камъчета, перфоратор).

8 коментара:

  1. Супер е, много ми харесва! Много е нежна.. :)

    ОтговорИзтриване
  2. Много е красива, нежна и ефирна!

    ОтговорИзтриване
  3. Чудесна е. Феята е изключително красива и определено си постигнала това ретро усещане...с дантелата, която е много ефирна. А особено ми харесаха и копченцата по средата на цветята, много закачливо. :о)

    ОтговорИзтриване
  4. Чудесна ретро картичка ти се е получила!Цветенцата са супер,а аз бих разръфала малко повече ръбовете за да засиля винтидж ефекта,но и така определено има атмосфера.Благодаря,че се включи в моето предизвикателство!

    ОтговорИзтриване
  5. Благодаря, момичета!
    Кали, такава ми беше по принцип идеята - всички краища да са разръфани, но се разсеях с един разговор и се усетих чак след като бях залепила хартията :))).

    ОтговорИзтриване
  6. Баш си е винтидж според мен. Този стил на рисуване някак неусетно и аз го свързам с рестро стила.. и с едновремешните детски книжки с приказки и басни..
    Много ми харесва!

    ОтговорИзтриване
  7. Много нежна и красива картичка!А картинката е прекрасна :)

    ОтговорИзтриване