понеделник, март 05, 2012

Пролетно!

Пролетно ми е!

В графа нераеализирани идеи имам складирани мнооого неща. Понякога даже забравям за някои от тях и ги преоткривам след време :).
Тези цветенца са от преоткритите... Започвайки картичка, в която съм решила да сложа цветя - почти никога не намирам подходящите от наличните. И най-после се реших да ги направя сама - с подходящата хартия. Оказа се толкова лесно :))). Вече ще влязат в употреба онези странни неща с обли върхове, с които се сдобих преди доста време и едва по-късно осъзнах какво съм си купила. На всяко нещо му идва времето.
Първо беше пробата с таговете за мартеничките :). Цяла вечер правих червено-бели цветя. Толкова хубава беше купчинката, че не ми се щеше да ги лепя по картоните после...
Хареса ми как се получават и няколко дни по-късно направих още - този път в розово-кафявата гама за една пролетна картичка.
Реших да е календарче, за да радва до края на годината собственичката си.
Ще я включа при Картичкофурии - Нереализирани идеи

Но да се върнем на червено-бялата тема, която тази година беше пухкава. Много пухкава! :)
Не вярвах, че ще направя толкова много цветя. Дори и сега не съм сигурна колко точно бяха.

Завършвам тази публикация със специални и малко позакъснели (по технически причини) благодарности към две картичкофурии, които ме изненадаха много приятно :).
Марияна,  от която получих този разкошен комплект - ползвам го с голямо удоволствие в работата. Толкова весело настроение създава! И това любимо лилаво - ах! Снимките на розите не могат да създадат истинска представа за красотата им на живо!
и Адрияна, която ми изпрати 4 в 1 прекрасности. Брошката я сложих веднага. Без да знам какво ме чака в пощата - бях избрала подходящ за нея тоалет :). Всички около мен много я харесаха. Тефтерчето още не смея да го ползвам по-предназначение, но съм му измислила чудно приложение и в най-скоро време ще започна да запълвам страниците му.
Благодаря ви момичета!

5 коментара:

  1. Мартеничките са сртахотни!

    ОтговорИзтриване
  2. Права си, на всяко нещо му идва времето! Цветенцата стоят разкошно и си им намерила чудни местенца! И картичката-календарче е прекрасна и само колко много мартенички си направила! Браво!
    Честити ти красиви подаръци! Със здраве да си ги ползваш!

    ОтговорИзтриване
  3. И нещата които си направила и тези които си получила са разкошни!По повод на покупки и предназначението им и аз имам такива "попадения".За радост след порядъчно изчакване му намирам предназначението.Радвам се ,че има и други хора в този отбор-в кръга на шегата разбира се,както каза Тони на всяко нещо му идва времето.Поздрави!

    ОтговорИзтриване
  4. Разкошни пухкави мартенички! М/у другото и аз правих такива с уреда, който дълго време само седеше в шкафа, само че отгоре декорирах и с пластмасови елементи - цветя, сърца, такива неща :). Така и не стигнах да ги пусна в блога, който напоследък съвсем съм изоставила, само във фейсбук в профила ми.

    ОтговорИзтриване
  5. Много хубав календар. Наистина е много приятно сам да се направиш цветята. Чудесни мартенички. Благодаря ти, че участва в моето предизвикателство.

    ОтговорИзтриване