понеделник, септември 05, 2011

Небесни неща, коледна картичка и календарче

Нова публикация 3 в 1 поради липса на време. Не е лесно да избереш какво да вземеш със себе си, като не знаеш какво точно ще правиш :). Няма как да вземеш всичко :). И... в чантата се озовават някои любими хартии, няколко нови и все още неизползвани, малко елементи и задължителното двойнозалепващо тиксо и силиконовите точки.

Смених няколко пъти идеята за тази картичка, но в сегашния й вид ми хареса най-много. Тя е от онези картички, които правя за себе си. Отива при Картичкофуриите за КФП 81 "Картичка с небесни неща" и Хобисимо - седмица 6 Скеч.

Още една коледна картичка за седмица 2 на Хобисимо  и Crazy challenge :). Трудно се снима този блестящ релеф по тези хартии, но са толкова красиви, че не мога да спра да ги ползвам :). Очаквайте скоро още няколко картички с тях, на същата тема :).

И последно - едно календарче за седмица 5 на Хобисимо. Съвсем изчистено - само с по два вида хартии и картон, 2 копчета... и календарчето :). Харесват ми тези хартии и тъй като досега все не намирам повод да ги използвам, реших да си направя нещо за лична употреба, в което да ги включа.
Не успях да направя календарчетата, които замислих - прекалено много неща трябваше да взема с мен, а мястото беше ограничено, но ще им дойде реда в някоя от следващите седмици :).

П.П. Видях, че в Хобисимо е удължен срокът и за първите предизвикателства. Може и да успея да направя навреме замислените календарчета :).

3 коментара:

 1. Всичките ти творения са много готини:) Най-ми хареса идеята за литналото шалче на първата картичка:))

  Радвам се, че се включи в предизвикателството на Елшите при Картичкофуриите:)

  ОтговорИзтриване
 2. И на мен ми харесва тази ти тройна серия :) Особено картинката на първата картичка е много сладка и готина.
  Успех ти желая!

  ОтговорИзтриване
 3. Браво! Великолепни и красиви неща си ни показала в тази ти публикация! Пожелавам ти в календарчето, което си си направила да си отбележиш много дати за пътуване до нови места, които си мечтала да посетиш!

  ОтговорИзтриване