сряда, април 13, 2011

Зелено....

Идеята за картичката се зароди още, когато прочетох текста на играта за търсене на магазинчето на Двете елши. Самото търсене ми отне не повече от 15-на минути. Колкото да отворя картата на София и да проследя мислено маршрута :). Учудващо е колко неща може да пропусне човек даже и когато познава и обикаля тези улици доста често :).
Голямо удоволствие беше да посетя магазинчето в събота :). Макар че времето ми тогава беше много ограничено, откраднах 15 минутки за да поздравя елшичките за новият им дом :). Благодаря за усмивките, милото посрещане и подаръкът-изненада :). Не пропуснах да се сдобия и с прекрасните хартии Spring Feast. Невероятни са!
В понеделник след работа повторих :). И посещението, и покупките :). Онези красиви заоблени краища с маргаритки са от най-новата продобивка.
Радвам се, че се запознах и на живо с Рали, Ем и Гери.
Хъм... за картичката уж почнах да пиша, а се отплеснах... Искаше ми се в нея да съчетая не само заданието, а и играта. Надявам се да се е получило.

5 коментара:

 1. Получило се е!!! Много интересна идея, елегантно цветово съчетание и изпълнение! Поздравления! :)

  ОтговорИзтриване
 2. Уау, станала е страхотна! Много красива, стилна, а идеята е невероятно оригинална и много добре изпълнена! Поздравления и успех!

  ОтговорИзтриване
 3. Много интересна и оригинална идея!Поздравления!

  ОтговорИзтриване
 4. определено се е получила:) Картата е станала страхотна:) Поздравленич , много е оригинално:)

  ОтговорИзтриване
 5. При такава оригинална идея няма как да не се получи и оригинална картичка.Много е красива и стилна!

  ОтговорИзтриване